ā€¯Zorgcommunicatie
as a service”

all-in-one pakket voor verzorgingstehuizen

Geen grote investering, vast bedrag per maand

Zorgalarmering zonder grote inverstering

Biedt uw bewoners de beste zorg en veiligheid met ons zorgdomotica systeem. Geen grote investeringen, maar wel volledige zorg en veiligheid voor een vast bedrag per maand per kamer.

all-in-one pakket voor verzorgingstehuizen.

Lever de beste dienstverlening aan uw bewoners met ons all-in-one pakket voor verzorgingstehuizen. Ons pakket omvat zorgalarmering, dekkende WiFi, telefonie, ontruimingsalarminstallatie conform NEN2575 en zelfs tv-zenders, alles voor een vast bedrag per kamer per maand. Laat uw bewoners zorgeloos genieten van hun verblijf terwijl u zich concentreert op het runnen van uw verzorgingstehuis

Stel uw eigen pakket samen, speciaal gericht op verzorgingstehuizen.

Met VZ-zorg hebben we speciaal op verzorgingstehuizen gericht All-in-one pakket samen gesteld. Maar u kunt ook zelf een pakket samenstellen dat past bij de behoefte van uw zorgorganisatie. Wij bieden de volgende opties aan: 

  • Zorgoproepsysteem
  • Indoor locatiebepaling
  • Dekkend WiFi netwerk
  • Telefonienetwerk
  • Alarm Ontruiming Instalatie (NEN2575)
  • TV- & radiozenders (65+)
  • 25/7 support

 

Inzicht in de kosten per bewoner:

Uw investeringen wilt u vast doorberekenen in de kamerhuur. Eenmalige investeringen, de vele onderhoudstcontracten, verbruikskosten en vervangingskosten zijn enkele voorbeelden van de vele verdeel posten. Door onze all-in-one pakketten hgoeft u niet meer te rekenen maar heeft u direct inzichtelijk wat de kostprijs van de zorgdomotica per bewoner is. De vaste maandelijkse prijs kan u daardoor eenvoudig verwerken in kamerhuur.

Doe nu een offerte aanvraag, als u van ons het beste aanbod wilt voor uw zorgorganisatie. 

Liever direct contact? Bel ons op 036 – 521 46 00