Service en Support

Onze mensen verstaan het telecom & ICT vak en hebben liefde voor het werk dat ze afleveren

Service en Support

Onze passie voor Telecom & ICT vindt u terug in ons service

Voice Solutions levert niet alleen diensten totaal oplossingen.  Onderdeel van solutions is immers dat wij ook de installatie en onderhoudt geheel voor u verzorgen. Onze mensen worden continue getraind en hebben een zeer grote kennis van de diensten, producten enoplossingen. Hebben we de kennis een keer niet in huis? Dan kunnen wij bouwen op een ruim bestand met eco-partners. Zo kunnen we elk ICT & communicatie project geheel voor u verzorgen, van het inventariseren van uw wensen en behoeften tot het uitwerken van de oplossing tot de oplevering van de oplossing en zelfs het training van uw mensen.

24/7 support: 

Ook na oplevering kunt u op onze service & dienstverlening vertrouwen. Met een serviceovereenkomst van Voice Solutions kunt u 24/7 contact opnemen met onze helpdesk en/of servicedienst en komen we ieder jaar preventief onderhoud uitvoeren. De eerste 2 maanden betaalt u voor het service overeenkomst helemaal niets.

Geen overeenkomst? Geen probleem, ook dan verzorgen wij de implementatie en de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Bij ons kiest u dus voor een complete dienstverlening, van producten en service. Zo zorgen wij ervoor dat u kunt blijven vertrouwen op uw ICT & communicatiesystemen.

Ondervindt u problemen of wilt u een storing melden?
Bel ons op 036 – 521 46 00 of stuur een e-mail naar support@voicesolutions.nl