WiFi- en Datanetwerk voor efficiënter werken.

Steeds meer bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van een WiFi- en datanetwerk, maar ook onze telefoons, tablets en zelfs betaalsystemen maken steeds vaker gebruik van het zakelijke datanetwerk. Werknemers hebben het immers nodig om hun werk uit te kunnen voeren en klanten en/of gasten rekenen erop.

Dan wil je toch een het meest snelle, betrouwbare, optimaal beveiligd en stabiele oplossing?

 

Neem contact op > 

WiFi- en Data netwerk voor efficiënter werken.

Steeds meer bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van een WiFi- en datanetwerk, maar ook onze telefoons, tablets en zelfs betaalsystemen maken steeds vaker gebruik van het zakelijke netwerknetwerk. Werknemers hebben het immers nodig om hun werk uit te kunnen voeren en klanten en/of gasten rekenen erop.

Dan wil je toch een het meest snelle, betrouwbare, optimaal beveiligd en stabiele oplossing?

 

Neem contact op > 

Fundering voor bereikbaarheid

Voor ieder bedrijf of organisatie is goede bereikbaarheid van groot belang. Geen netwerk? Geen communicatie! Een datanetwerk is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf of organisatie geworden. Als een netwerk niet meer werkt dan vallen processen stil. Een goed, betrouwbaar, snel maar vooral veilig datanetwerk is de fundering alle werkzaamheden goed te laten verlopen.

Voice Solutions is de expert op het gebied van betrouwbare en veilige WiFi- en Datanetwerken. Wij begeleiden uw hele traject van A naar Beter netwerk en zorgen dat uw processen niet stil vallen.  

WiFi netwerk

Datanetwerk

Cloudbased 

Waarom Voice Solutions?

We hebben al meer dan 22 jaar ervaring op het gebied van netwerking. Wij werken alleen met standaarden, zodat u weet dat uw netwerk altijd werkt zoals het bedoelt is.

Volledige ontzorging

Wij begrijpen heel goed dat datanetwerken niet uw expertise is. Daarom zorgen wij ervoor dat uw netwerk blijft draaien en altijd up to date is, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Professionele helpdesk

Wij beschikken over een professionele helpdesk. Geen meerdre lijns support, maar direct iemand die uw probleem herkent en meteen kan oplossen. 

Een aanspreekpunt

Bij ons heeft u altijd een vaste aanspreekpunten. Deze aanspreekpunten zijn volledig op de hoogte van uw situatie en kan u zo altijd de best mogelijke ondersteuning bieden.

Persoonlijk contact

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. U heeft bij ons dan ook altijd persoonlijk contact met iemand die u direct verder helpen kan. 

Wij bieden de beste service voor uw ICT en telecom omgeving

Bij Voice Solutions zijn we er voor onze klanten. Wij kennen geen 9:00 tot 17:00 uur mentaliteit. Mocht u support nodig hebben, dan kunt u ons altijd bellen. U krijgt direct een medewerker aan de lijn die u verder zal helpen.

Direct contact

Support op locatie

Remote support

24/7 Support

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Wij komen graag met u in contact:

Bezoekadres

Pascallaan 24W
8218 NJ Lelystad

Telefoonnummer

+31 (0)36 – 521 46 00